Olen Laku

Tässä on Laku. Laku on ensimmäinen oma ponini❤ Laku on noin 30v shettis ruuna. Lakun ikää ei tiedetä tarkalleen mutta noin ollaan hampaiden perusteella arvailtu. Laku on ollut kohta 6 vuotta minun, koska sain sen 7vuotiaana. Alunperin Lakun kaverin piti tulla minulle ratsuponiksi, mutta hän ei pääsytkään joten Laku tuli meille ja aloin olemaan sen kanssa, koska vanhassa kodissaan Laku ei hyväksynyt ketään ihmistä, jos tarhaan meni niin poni puri taikka juoksi yli. Sen takia Laku myytiin vain seuraponiksi. Väänsin ja käänsin Lakun kanssa 4,5 vuotta jotta sain sen hyväksi ja toimivaksi pomoksi. En saanut Lakun kanssa keneltäkään apua joten tietenkin se ei hyväksy vieläkään multa. Lakun kanssa ollaan yritetty toista ratsastajaa( minua pienempää), mutta se ei toiminut, koska ne eivät osanneet lukea Lakua. Tällä hetkellä Laku on muiden kanssa kotona nuorekkaana pappana😂 Lakua liikutetaan vähäisesti, koska on kesäihottuma ja takapolvi reistailee. Laku otetaan yleensä mukaan kyllä lenkille jotenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *